by admin

“Χαβιάρι” από κολοκυθάκια, με κρέμα Parmigiano

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μα καλά, το χαβιάρι (ακόμη και αν είναι από ζαρζαβατικά), δεν θα έπρεπε να είναι σφαιρικό; Όχι, όχι και πάλι όχι. Για σκεφθείτε το “caviar d'aubergine” των Γάλλων… Όπως και εκείνο, έτσι και αυτό με τα κολοκυθάκια μοιάζει πιο πολύ με πουρέ...Κολοκυθάκια πουρέ, λοιπόν; Ναι, κολοκυθάκια ζεματισμένα λίγα λεπτά σε βραστό νερό, λιωμένα (πατημένα) με τη βοήθεια ενός πιρουνιού, και αρωματισμένα με.... κύμινο. Ναι, αλλά και πάλι δεν είναι παρά... βραστά κολοκυθάκια!!!Έ, είναι να μη γίνει το πρώτο βήμα. Άπαξ και έβαλα κολοκυθάκια σε μακαρονοσαλάτα (δείτε: Καπνιστός Σολομός : «Ύμνος στην Ελευθερία (της
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr
Κατηγορία: Σάλτσες
Περισσότερες συνταγές: ντιπ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sintagespareas.gr