Κάθε ψαρόσουπα έχει τα μικρά μυστικά της ανάλογα με τα ψάρια που θα βάλετε μέσα και εδώ έχουμε ξεκινήσει με …
Συνταγές από το caruso.gr
-
-
Τα λινγουίνι με τοματίνια και προσιούτο (Linguine con tomatine & prosciutto crudo) είναι μια κατ’ εξοχήν τεμπέλικη, απλή, γρήγορη συνταγή …
-
Τα φιλέτα τσιπούρας με σπανάκι Φλορεντίν σε τούρτες σφολιάτας είναι μια δικιά μου “πρωτότυπη” ιδέα για ένα επίσημο ή γιορταστικό …
-
Τα λαζάνια στο μυαλό μου είναι τοποθετημένα ως μια νόστιμη “Κυριακάτικου χαρακτήρα” συνταγή θαλπωρής που ανεξάρτητα απ’ τη γέμιση, θα …
-
Το κέικ λεμονιού είναι ανάμεσα στα δημοφιλέστερα κέικ μαζί με τα κέικ βανίλιας, πορτοκαλιού και σοκολάτας, που θα ανεβάσουμε προσεχώς. …
-
H pasta alla Gricia είναι η λιγότερο γνωστή απ’ τις 4 εμβληματικές μακαρονάδες της περιοχής του Λάτσιο (Ρώμη), με τις …
-
Στην πανέμορφη Μπολόνια, πασίγνωστη για το Ragù Bolognese βρίσκουμε και μια πολύ ενδιαφέρουσα παραλλαγή της συνταγής, με χοιρινό λουκάνικο, αντί …
-
“Έχω μόλις φτιάξει ένα κέικ σοκολάτας, θα κάτσεις για ένα καφέ;” είναι μια φράση που μπορεί να με κάνει να …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Τα ριζότι με μανιτάρια είναι ομολογουμένως πολύ δημοφιλή και δικαίως, καθώς τα λεπτά αρώματα και γεύσεις των μανιταριών, αναδεικνύονται ίσως …
-
Αν ψάχνουμε το απόλυτο μπέργκερ μου, μιλάμε για ένα μπέργκερ ψημένο medium rare, με πληθωρική σάλτσα blue cheese που να …
-
Αχ αυτά τα τρουφάκια, δε μπορώ να σταματήσω να τα δαγκώνω! Αυτή ήταν η αντίδρασή μου, μόλις αρχίσαμε να δοκιμάζουμε …
-
Τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες αγαπήσαμε πολύ τις παρασκευές με βάση ωμό ψάρι όπως ταρτάρ, σεβίτσε, καρπάτσιο, σασίμι και σούσι. …
-
Η ιδέα ήταν απλή, όπως συνήθως είναι οι γαστρονομικές ιδέες που πιάνουν στον κόσμο. Εδώ χρησιμοποιούμε μικρομεσαίες γαρίδες, με μπόλικο …
-
το ντιπ που σας παρουσιάζω, βασίζεται στη γλυκιά νοστιμιά της πιπεριάς Φλωρίνης που συνδυάζεται με ένα ελαφρύ, φυσικό λευκό τυρί …
-
To Cobbler (κόμπλερ) είναι ένα επιδόρπιο με φρέσκα φρούτα πάνω στα οποία έχει τοποθετηθεί «ζύμη κέικ» και έχει ψηθεί στο …
-
Τα χτένια είναι από τις πιο ηδονικές θαλασσινές απολαύσεις και δυστυχώς σπάνια τα βρίσκει κανείς σε μενού ελληνικού εστιατορίου και …
-
Το λάιμ είναι το βασικό στοιχείο που δημιουργεί τα αρώματα και την ιδανική οξύτητα δίνοντας έντονα δροσερό γευστικό αποτύπωμα στο …
-
Η συκωταριά μας λοιπόν, που είναι ο απόλυτος λαϊκός κρασομεζές και ως τέτοιος θέλει έντονη γεύση, εμπεριέχει μια σειρά από …
-
Πολύ εύκολη σύνθεση που θα σας πάρει 5 λεπτά. Αποτελεί βάση για δικούς σας πειραματισμούς, αλλά ό,τι κι αν προσθέσετε, …
-
Πολύ απλή συνταγή ειδικά όταν βρίσκεις τα κουκιά και τον αρακά καθαρισμένα. Θα σας πάρει λιγότερο από μια ώρα με …