Υλικά για στοργγυλή φόρμα 24-26 εκ. Για τη βάση: 250 γρ. μπισκότα τύπου Digestive 100 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 2 κ.σ. κακάο Για τη γέμιση: 350 γρ....
ΥΛΙΚΑ Για τη γέμιση 400 γρ. κιμά (μοσχάρι ή μισό μισό μοσχάρι και χοιρινό) 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πράσινο μήλο σε κυβάκια λίγο θυμάρι φρέσκο ή ξερό λίγο μπούκοβο 1 κ....
Υλικά για μια ορθογώνια φόρμα 30χ10 εκ.: 175 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 50 γρ. καρύδα τριμμένη 200 γρ. μαργαρίνη (ή 100 γρ, μαργαρίνη και 1/2 ποτήρι αραβοσιτέλαιο ή και λίγο βούτυρο) 200 γρ....