Όσοι βλέπετε αμερικάνικες σειρές θα ξέρετε πόσο συνηθισμένο είναι το σημερινό φαγητό μας για τη συνηθισμένη Αμερικάνικη οικογένεια. Είναι τόσο …
Συνταγές από το ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr
-
ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr
-
Χυλωμένη, υγιεινή και πεντανόστιμη ψαρόσουπα έχουμε σήμερα, εύκολα, απλά και γρήγορα!
-
-
Τα γιουβαρλάκια μπορούμε να τα φάμε είτε σαν σούπα είτε με σάλτσα αυγολέμονο, πάνω κάτω έχουν την ίδια διαδικασία με …
-
Το σημερινό μενού του Ελληνικού Χρέος στη Γαστρονομία έχει λεμονάτη ζουμερή τηγανιά σε 6 πολύ απλά βήματα και σε λιγότερο …
-
Τα περιθώρια έχουν στενεύσει…Οk, ας μαγειρέψουμε…δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται και στο κάτω κάτω όλοι οι φοιτητές υποχρεούνται να …
-
Η γλυκιά κολοκυθόπιτα είναι μια από της αγαπημένες μου πίτες και αν και για σας βρίσκεται στα πλαίσια της… όρεξης …
-
Ψάρι φούρνου με κόκκινη σάλτσα, πατάτες και ντοματίνια
ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grby adminΥλικά Δυσκολία: Μέτρια Διάρκεια: 1.5 ώρα για 4-5 μερίδες 1.5 κιλό περίπου ψάρι για φούρνο 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Κρέας με αρακά, το κατσικάκι από τη φωτιά ποιος θα το βγάλει;
ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grby adminΤο μενού σήμερα έχει ένα παραδοσιακό Ελληνικό φαγητό που ο αρακάς παίρνει τη νοστιμιά από το κρέας μας και η …
-
Αν επισκεφτείτε τη Βέροια μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το παραδοσιακό γλύκισμα της περιοχής, το Ραβανί. Βέβαια με τόσες πινακίδες σε …
-
Γνωρίζετε πως αν μεταφράζαμε τα σαρμαδάκια (sarma) θα τα λέγαμε τυλιχτά, ενώ αν μεταφράζαμε τα ντολμαδάκια (dolma) θα τα λέγαμε …
-
Τα Σεκέρ Παρέ είναι ένα λαχταριστό αλλά όχι ιδιαίτερα βαρύ σιροπιαστό γλυκάκι ιδανικό για κέρασμα. Όσο για τους λάτρεις των …
-
Τα φασόλια είναι ένα φθηνό, κλασικό και πολύ υγιεινό φαγητό, δοκιμάστε την παρακάτω συνταγή και για να κάνετε ένα νοστιμότατο …
-
Ποτέ ένα κέικ καρότου δεν μπόρεσε να είναι τόσο λαχταριστό και τόσο ιδιαίτερο! Και η επικάλυψη με την κρέμα απλά …
-
Τώρα που χάλασε ο καιρός και άρχισαν πάλι τα κρύα και οι κρασοσυγκεντρώσεις τι καλύτερο από ένα μεζέ για να συνδυάσετε το κόκκινο κρασί σας; Η πρόταση …
-
Ψάχνοντας τις ρίζες της Μεξικάνικης κουζίνας βλέπουμε πως βασίζεται στο καλαμπόκι, στις καυτερές πιπεριές και στα κόκκινα φασόλια που ήταν …
-
Το φαγόπυρο ή αλλιώς μαυροσίταρο θυμίζει καταπληκτικά το πλιγούρι.Οι περισσότεροι το χρησιμοποιούν αντικαθιστώντας το ρύζι ή το πληγούρι αντίστοιχα. Εμείς …
-
-
Η σημερινή συνταγή έρχεται από την Ιταλία και είναι το περίφημο cacciatore, κατσιατόρε. Πρόκειται για μια συνταγή που μαγείρευαν συνήθως …
-
Την παρακάτω συνταγή μπορεί να τη δοκιμάσετε είτε με φιλέτο ξιφία είτε με οποιοδήποτε άλλο ψάρι μπορεί να κοπεί σε …