Συνταγές από το www.glykesistories.gr

Βρέθηκαν 63 συνταγές

Τραγανά cookies με κομμάτια σοκολάτας Παρλιάρου

glykesistories
Προετοιμασία: 15 ́, Ψήσιμο: 15 ́, Συνολικό κόστος: 3,80. € Υλικά (για ... Διαδικασία: Ψιλοκόβουμε τη σοκολάτα με ένα κοφτερό μαχαίρι. Χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα ...

...

Σπιτική μερέντα με ζαχαρούχο

glykesistories
Για το πρωινό μας και ό,τι περισσέψει με το κουτάλι κατά την παιδική συνήθεια.Διαδικασία Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί (σε μεταλλικό μπολ που έχουμε βάλει σε κατσαρόλα με νερό που βράζει). ...

Σεράνο Παρλιάρου

glykesistories
Φτιάχνουμε βήμα-βήμα την αγαπημένη τούρτα των παλαιών ζαχαροπλαστείων.Συμβουλή Εάν δεν διαθέτουμε θερμόμετρο, μπορούμε να διαπιστώσουμε τη θερμοκρασία του σιροπιού, αν ρίχνοντας λίγο μέσα σε ένα ποτήρι με κρύο νερό, δημιουργηθεί μία κλωστή. ...

Το σπίτι του Χάνσελ και της Γκρέτελ

glykesistories
Αξίζει τον κόπο αν σκεφτείτε πόσο θα χαρούν τα πιτσιρίκια. ...

Τιραμισού με ρικότα και ελληνικό καφέ Παρλιάρου

glykesistories
Η ελληνική εκδοχή του τιραμισού μας αρέσει εξίσου...Διαδικασία Σε ένα μπολ βάζουμε τη ρικότα και την ανακατεύουμε με αυγοδάρτη, προσθέτοντας σταδιακά έναν-έναν τους κρόκους. Χτυπάμε στο μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα τα ασπράδια μαζί με τη ζάχαρη... ...

Στρούντελ με φύλλο κρούστας

glykesistories
Το πιο γνωστό αυστριακό γλυκό μετά την Sacher Torte. ...

Γλυκό ψωμί σαν ντόνατ με γέμιση πραλίνας

glykesistories
Υλικά Για τη ζύμη 570 γρ. αλεύρι για τσουρέκι ή σκληρό 100 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική 1 φακελάκι μαγιά σε σκόνη... ...

Με ό,τι περίσσεψε από τα γλυκά των εορτών

glykesistories
Μελομακάρονα, κουραμπιέδες και βασιλόπιτα γίνονται πρώτη ύλη για νόστιμα, κανούργια γλυκά. ...
home_goodfood_blog1

Τούρτα με λευκή σοκολάτα και γιαούρτι

glykesistories
Στα γενέθλια ή απλώς σε ένα καλοκαιρινό κάλεσμα αυτή η πανεύκολη τούρτα θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους.   ...

Φοντάν σοκολάτας Παρλιάρου

glykesistories
Ένα γλυκό πλούσιο σε σοκολάτα, μαλακό και εύκολο. Λιώνει στο στόμα...Διαδικασία Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170° C. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και λίγο πριν βράσει, τη ρίχνουμε πάνω από την τεμαχισμένη κουβερτούρα και ανακατεύουμε έως ότου γίνει ένα ομοιογενές, λείο μείγμα. Σε ...

« 1 2 3 4 5 6 7 »
Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!