Λαμπριάτικα κουλουράκια από μια πολύ παλιά συνταγή που μου στείλαν, γραμμένη στην καθαρεύουσα. Δεν μπορεί να μην είναι καλή!
Συνταγές από το www.pastrychef.gr
-
www.pastrychef.gr
-
Η συγκεκριμένη δόση βγάζει (αναλόγως και το μέγεθος της ταρτιέρας που θα χρησιμοποιήσω) αρκετή ζύμη για να φτιάξω 2 τάρτες. …
-
Οι Φράουλες είναι το αγαπημένο μου φρούτο. Και αυτή την εποχή είναι στο φόρτε τους. Σκέφτηκα λοιπόν να δώσω μια …
-
Η κλασική κρέμα ζαχαροπλαστικής ενισχυμένη με κουβερτούρα.
-
Η κλασική κρέμα ζαχαροπλαστικής, τονισμένη με το ιδιαίτερο άρωμα της καρύδας!
-
Η κλασική κρέμα ζαχαροπλαστικής, τονισμένη με το άρωμα και το χρώμα της μπανάνας.
-
Η κλασική κρέμα ζαχαροπλαστικής, τονισμένη με το άρωμα του στιγμιαίου καφέ.
-
Βολική κρέμα πατισερί, που μπαίνει και ταιριάζει με όλα. Και φυσικά κουταλίζεται άνετα! Άνετα!
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Χρήσιμη και πεντανόστιμη σως καραμέλας. Οι τρόποι για να τη χρησιμοποιήσουμε… σχεδόν άπειροι! Σε παγωτά, τούρτες και κέικ, σε μπισκότα …
-
Αν δεν έχω αποφλοιωμένα (λευκά) αμύγδαλα και σκοπεύω να βράσω νερό και να περιχύσω τα καφέ αμύγδαλα, ώστε μετά να …
-
Εξαιρετικά αφράτες μπουκιές, με ελαφρώς αλατισμένη και καραμελωμένη κρέμα βουτύρου!
-
Μπορούμε να δημιουργήσουμε σοκολατένια πτι φουρ, αντικαθιστώντας 30 γρ. από το συνολικό αλεύρι με 30 γρ. άγλυκο κακάο.Εξαιρετική ιδέα για …
-
Αν σε παλιές συνταγές (της γιαγιάς σας) συναντήσετε τη λέξη “κρεμοτάρταρο” στα υλικά, μην τρομάξετε, σημαίνει το κρεμόριο!
-
Σε αντίθετη με το κλασικό παγωτό στο οποίο, αν δεν έχω παγωτομηχανή, πρέπει να βγάζω ανά 1-2 ώρες από την …
-
Δροσερό γλυκό που μοιάζει με τούρτα, όμως είναι φτιαγμένο από αφράτους δίσκους και μπορεί να ονομαστεί επίσης κέικ. Αλλά αν …
-
Η εν λόγω μαρέγκα για διακόσμηση είναι πλούσια σε υφή και πυκνότητα, με φίνα γεύση…
-
Παραδοσιακό, νησιώτικο γλύκισμα. Η συγκεκριμένη συνταγή είναι ιδραίικη.
-
Το ροζ αναψυκτικό που θα προκύψει από την όλη διαδικασία, είναι ιδανικό, παγωμένο, για το ζεστό καλοκαιράκι. ~ Αν δεν …
-
Το γλυκό που φτιάχνω έχει ψηθεί, όταν τρυπήσω με ένα πιρούνι το εσωτερικό του και αφού βγάλω το πιρούνι, δεν …
-
Το Prosecco που προτείνει η συνταγή, είναι ένας λευκός αφρώδης οίνος, ξηρός έως πολύ ξηρός, που σε άλλες εμφιαλώσεις δίνεται …