132
Εύκολη και η σημερινή συνταγή και τόσο διασκεδαστική για να την κάνετε μαζί με παιδιά ή και μόνοι! Πρόκειται για τα Βραζιλιάνικα τρουφάκια με το όνομα brigadeiros που γίνονται σε ένα κατσαρολάκι με ζαχαρούχο γάλα, κακάο, λίγο βούτυρο και ελάχιστο αλάτι. Το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ κοντά στο fudge, αν έχετε φάει, σε ζαχαρωτό δηλαδή με γεύση σοκολατένια, και όχι στην κλασική γαλλική τρούφα που γίνεται με ganache (σοκολάτα μαζί με κρέμα γάλακτος).
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu