Εκλέρ μπίτερ σοκολάτας Παρλιάρου

Καταχωρήθηκε στις 18/01/16

1 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά Ζύμη 250 γρ. νερό 250 γρ. αυγά (περίπου 5 αυγά, αλλά καλύτερα να τα ζυγίσουμε) 150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 110 γρ. βούτυρο αγελάδας, σε θερμοκρασία δωματίου, τεμαχισμένο σε μικρά κομμάτια 1 πρέζα αλάτι 1 πρέζα ζάχαρη 1 αυγό , ο κρόκος, ελαφρώς χτυπημένος, για άλειμμα Γέμιση 400 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 100 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά 100 γρ. ζάχαρη 1 αυγό 4 κρόκοι αυγών 40 γρ. κορν φλάουρ 100 γρ. κουβερτούρα με 65%-70% κακάο, ψιλοκομμένη Γλάσο 150 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, ψιλοκομμένη 150 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.steliosparliaros.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!