78
Λυώνουμε στα μικροκύματα περίπου 400 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα άγλυκη. Για να μην καεί η σοκολάτα ρυθμίζουμε τα μικροκύματα στα 20 δευτερόλεπτα και την λυώνουμε σταδιακά, ανακατεύοντας ενδιάμεσα και επαναλαμβάνοντας μέχρι να λυώσει εντελώς. Όταν λυώσει η σοκολάτα προσθέτουμε μέσα 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο και ανακατεύουμε καλά. Κόβουμε σε μικρά κομματάκια περίπου 1,5 φλυτζάνι ξηρούς καρπούς...
Διάβασε τη συνταγή στο teleialysh.blogspot.com