125
Υλικά
- κουβερτούρα 300 γρ
- μέλι 1 κσ
- κρέμα γάλακτος 0.5 φλ
- τζίντζερ 2 κγ
- λάϊμ 2 τμχ
- κακάο 0.33 φλ
Αυτά τα σοκολατάκια που αναδύουν άρωμα εσπεριδοειδούς και αφήνουν πικάντικη επίγευση είναι το νέο μου διαμαντάκι.Υλικά (για 20-25 τεμάχια): 300 γρ. κουβερτούρα (τεμαχισμένη), 1 κ.σ. μέλι , ½ φλ. κρέμα γάλακτος (125 ml), 2 κ.γλ. φρέσκο τζίντζερ τριμμένο, ξύσμα από 2 λάιμ, 1/3 φλ. άγλυκο κακάο ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr