180
Υλικά
- κουβερτούρα 250 γρ
- κουβερτούρα 50 γρ
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
- βούτυρο 1 κσ
- δαμάσκηνα 10 τμχ
- φιστίκι Αιγίνης 40 γρ
- λικέρ πορτοκάλι 1 κσ
- κονιάκ 1 κσ
Υλικά της συνταγής μας ( 40 τρουφάκια) 250 γρ. κουβερτούρα dark 72% 50 γρ. κουβερτούρα 54% 200 γρ. κρέμα γάλακτος 20% 1 κ.σ. βούτυρο 10 δαμάσκηνα απύρηνα κομμένα σε μικρά κομμάτια 40 γρ. φιστίκι Αιγίνης χοντροκομμένο 1 κ.σ. λικέρ πορτοκάλι η κονιάκ
Διάβασε τη συνταγή στο maxistinkouzina.blogspot.com