Σοκολατένια Δαμάσκηνα γεμιστά με μάρζιπαν (αμυγδαλόπαστα)

Καταχωρήθηκε στις 12/10/13

1 Ψήφοι Ψήφισε

Την συνταγή αυτήν, η καλύτερα την ιδέα, την οφείλω στην φίλη μου την  Σίλεια, η οποία συχνά-πυκνά με τροφοδοτεί με διάφορες πρωτότυπες, έξυπνες κι εντυπωσιακές λύσεις τις οποίες φροντίζω με κλειστά μάτια να εφαρμόσω. Άλλωστε με την Σίλεια εκτός από την κοινή μας καταγωγή μοιραζόμαστε και την (προφανή) αγάπη για την μαγειρική! Την αμυγδαλόπαστα (μάρζιπαν), η οποία είναι μαλακή κι εύπλαστη πάστα από αλεσμένο αμύγδαλο, ζάχαρη και ασπράδι, μπορώ να την προμηθευτώ από το σούπερ-μάρκετ, από κατάστημα με είδη ζαχαροπλαστικής ή από κάποιο ζαχαροπλαστείο. Προσοχή όμως, μην γίνει κάποια παρανόηση με την ζαχαρόπαστα (η οποία δεν περιέχει αμύγδαλο και χρησιμοποιείται κυρίως για διακόσμηση γλυκισμάτων)...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.dailycious.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!