81
Υλικά
- πορτοκάλι 4 τμχ
- ζάχαρη 2 ποτ
- χυμός πορτοκαλιού 1 ποτ
- κουβερτούρα 350 γρ
Υλικά Πορτοκάλια 4 -5 μικρά Ζάχαρη 2 ποτήρια νερού Νερό 2 ποτήρια (το ένα είναιι για το βράσιμο) Χυμός πορτοκάλι 1 ποτήρι νερού Κουβερτούρα 350 γρ λιωμένη ΟδηγίεςΠλένουμε καλά τα πορτοκάλια μας, τα κόβουμε σε φέτες στρογγυλές και μετά στην μέση, τα βράζουμε σε μια κατσαρόλα με το 1 ποτήρι νερού
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr