53
Υλικά
Μια γλυκιά κόλαση για μια γλυκιά εβδομάδα. Και σε ποιον δεν αρέσει η σοκολάτα. Αγαπημένο γλυκό μικρών και μεγάλων, αλλά και ένα εύκολο και ευπαρουσίαστο γλυκάκι, για όλες τις ώρες. Για την επιτυχία του συγκεκριμένου παρασκευάσματος υπάρχουν δύο μικρά μυστικά. Πρώτον το καλό χτύπημα των αβγών και δεύτερον το ψήσιμο. Για να είναι αφράτο και να φουσκώσει το σουφλέ πρέπει να χτυπήσετε πολύ καλά τα αβγά, να γίνουν σαν κρέμα.
Διάβασε τη συνταγή στο zaaxarikaialati.blogspot.com