85
Υλικά
- βούτυρο 300 γρ
- σοκολάτα 300 γρ
- αυγά 4 τμχ
- κρόκοι 4 τμχ
- ζάχαρη 100 γρ
- αλεύρι μαλακό 120 γρ
- μαύρη ζάχαρη 100 γρ
- κρέμα γάλακτος 150 γρ
- άνθος αλατιού 2 πρέζα/ες
- παγωτό βανίλια -
250 γρ. βούτυρο 300 γρ. σοκολάτα 60% 4 αβγά 4 κρόκους 100 γρ. ζάχαρη 120 γρ. αλεύρι μαλακό κοσκινισμένο Για τα φορμάκια βούτυρο μαλακό αλεύρι Για την καραμέλα γάλακτος 100 γρ. μαύρη ζάχαρη 50 γρ. βούτυρο 150 γρ. κρέμα γάλακτος 2 πρέζες ανθός αλατιού παγωτό βανίλια για το σερβίρισμα
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr