57
Υλικά
- φουντούκι 125 γρ
- φιστίκι 125 γρ
- μπισκότα μιράντα 30 τμχ
- κονιάκ 1 σφην
- πολύχρωμη τρούφα -
- ζάχαρη 1 κούπα/ες
- κρέμα γάλακτος 1 κούπα/ες
- βούτυρο αγελάδος 3 κσ
Υπεροχα τρουφακια με σπιτικη καραμελα και ξηρους καρπους (φουντουκια με πινατς)
δινουν μια ιδιαιτερη και ξεχωριστη γευση,που σιγουρα δεν θα μεινετε μονο σε ενα.
Ιδανικα για κερασμα σε καθε εορταστικη περισταση!!!
Απολαυστε τα!!!... ΥΛΙΚΑ(30 κομματια)
125 γρ.φουντουκια χοντροκομμενα στο μουλτι και ελαφρως καβουρντισμενα
125 γρ.πινατς αλμυρα χοντροκομμενα στο μουλτι
30 μπισκοτα Μιραντα Παπαδοπουλου τριμμενα σε σκονη...
δινουν μια ιδιαιτερη και ξεχωριστη γευση,που σιγουρα δεν θα μεινετε μονο σε ενα.
Ιδανικα για κερασμα σε καθε εορταστικη περισταση!!!
Απολαυστε τα!!!... ΥΛΙΚΑ(30 κομματια)
125 γρ.φουντουκια χοντροκομμενα στο μουλτι και ελαφρως καβουρντισμενα
125 γρ.πινατς αλμυρα χοντροκομμενα στο μουλτι
30 μπισκοτα Μιραντα Παπαδοπουλου τριμμενα σε σκονη...
Διάβασε τη συνταγή στο nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.com