103
Υλικά
- βρώμη 2.33 φλ
- χουρμάδες 0.75 φλ
- δαμάσκηνα 0.75 φλ
- βερίκοκο 0.75 φλ
- ξερά σύκα 0.75 φλ
- βούτυρο αμυγδάλου 2 φλ
- ινδοκάρυδο 0.25 φλ
- μέλι 0.33 φλ
- ζάχαρη 2 κσ
- κονιάκ 1 σφην
- σταφίδες 3 κσ
- cranberries 3 κσ
- κουβερτούρα 3 κσ
- σταγόνες κουβερτούρας 3 κσ
Το βούτυρο των ξηροκαρπίων ήθελα πολύ καιρό να το φτιάξω και όλο το ανέβαλα για κάποια άλλη φορά. Ηρθε η ώρα του και άξιζε τον κόπο, τουλάχιστον το βούτυρο αμυγδάλου που δοκίμασα και ακόμα απορώ πως έμεινε για τη συνταγή! Βούτυρο από αμύγδαλα αλατισμένα ή ανάλατα, λίγη σημασία έχει που είναι πολύ νόστιμο και ιδιαίτερο!...
Διάβασε τη συνταγή στο epipantosepistitou-efik.blogspot.com