by gastronomos

«Τρουφάκια» σιμιγδαλένιου χαλβά με κουκουνάρι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η Ντίνα Νικολάου μετατρέπει σε φίνο κέρασμα το κλασικό γλύκισμα των μαμάδων μας. Ο σιμιγδαλένιος χαλβάς γίνεται τρουφάκι. Το κουκουνάρι θα του δώσει γιορτινό τόνο!
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Σοκολατένια
Περισσότερες συνταγές: τρουφάκια, χαλβάς σιμιγδαλένιος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr