Τρούφες Παρλιάρου

Καταχωρήθηκε στις 01/10/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

Για το παντεσπάνι 200 γρ. ζάχαρη 4 αυγά 180 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις + επιπλέον για το ταψί 20 γρ. κακάο 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ βούτυρο αγελάδας, λιωμένο, για το ταψί Για την γκανάς 130 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά 130 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 100 γρ. ρούμι, μαύρο ή κονιάκ 10 γρ. κακάο 100 γρ. τρούφα για επικάλυψη

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.steliosparliaros.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!