114
Υλικά
- βερίκοκο 200 γρ
- καρύδα 100 γρ
- μαργαρίνη 80 γρ
- ζάχαρη άχνη 70 γρ
- ρούμι 1 σφην
- λικέρ 1 σφην
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κγ
- λευκή σοκολάτα 120 γρ
- λάδι 2 κγ
Τρούφες δελεαστικές, γιορτινές, αρωματικές και μιας μπουκιάς! Τα αποξηραμένα βερίκοκα με την ελαφρώς υπόξινη γεύση τους, την καρύδα, το ξύσμα του πορτοκαλιού και το ρούμι είναι αυτά τα υλικά με τα οποία θα φτιάξουμε γρήγορα και απλά εορταστικά τρουφάκια. Λουσμένα με λευκή σοκολάτα για επί πλέον γεύση και στυλ. Απολαύστε τα, κεράστε τα, χαρίστε τα!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es