αγκιναρόσουπα : βελούδινη άνοιξη

Καταχωρήθηκε στις 26/03/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

Πλούσια σε γεύση με τον έντονο χαρακτήρα της αγκινάρας, άρωμα και με κρεμώδη υφή που σε χορταίνει. Εύκολη, λάιτ (χωρίς κρέμα ή γάλα) και απολύτως βετζετέριαν. Απολαυστική, βελούδινη αγκιναρόσουπα που γίνεται με τις ανοιξιάτικες αγκινάρες του Μαρτίου αλλά και τις διαθέσιμες καταψυγμένες όλο το χρόνο.

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.pandespani.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!