154
Η σούπα αυτή όμως, πέρα από το ότι είναι πανεύκολη, υγιεινή και ελαφριά θερμιδικά, λύνει το πρόβλημα τόσο τη μυρωδιάς, όσο και των γαστρεντερικών παρενεργειών. Χρησιμοποιώντας ένα μίγμα από μπαχαρικά η σουπίτσα μοσχοβολάει όσο μαγειρεύεται, ενώ το σέλινο βοηθάει με το φούσκωμα. Είναι πολύ χορταστική και μπορεί να αποτελέσει από μόνη της ένα κυρίως γεύμα μαζί με τυρί και ψωμί, ή να γίνει πρώτο πιάτο σε δείπνο με ψάρι ή κρέας.
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu