Η αλάδωτη χορτόσουπα της Μεγάλης Παρασκευής

Καταχωρήθηκε στις 26/04/19

1 Ψήφοι Ψήφισε

Στο τραπέζι της Μεγάλης Παρασκευής υπήρχε συχνά και κάποιο αλάδωτο όσπριο (συνήθως φακές σερβιρισμένες με ξύδι), και νερόβραστοι χοχλιοί ή καλαμαράκια του κουτιού χωρίς λάδι, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν υπήρχε ο πλούτος των θαλασσινών που συνηθίζονται τώρα! Τώρα το νεοπαγές έθιμο είναι η εξόρμηση σε ψαροταβέρνες και το μέχρι αργά φαγοπότι! Δεν είναι κακό, μέσα στις άλλες μας υπερβολές η πιο ανώδυνη είναι…

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.cretangastronomy.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!