Κρεατόσουπα με κριθάρι και μανιτάρια shitake

Καταχωρήθηκε στις 09/09/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

Το πιο σημαντικό υλικό που δίνει όλη τη γεύση και κάνει τη διαφορά σε αυτή την κρεατόσουπα με κριθάρι και μανιτάρια shitake είναι πρώτα και κύρια τα μανιτάρια. Δίνουν εκπληκτικό αποτέλεσμα σε σούπες και μαγειρευτά γι’ αυτό και όποτε τα βρίσκω φροντίζω να προμηθευτώ αρκετά. Επίσης σημαντική και η μπύρα που κάνει ξεχωριστό το πιάτο μας, το οποίο τρώγεται χλιαρό, ζεστό ή κρύο με την ίδια ευχαρίστηση.

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.zannetcooks.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!