55
Υλικά
- σπανάκι 1 κιλ
- μαργαρίνη με βούτυρο 80 γρ
- κρέμα γάλακτος 250 γρ
- ζωμός κοτόπουλο 1 τμχ
- μοσχοκάρυδο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- ραπανάκια 4 τμχ
- αγγούρι 0.5 τμχ
Από τον Chef Κυριάκο Αθανασιάδη ,1 κ. κατεψυγμένο σπανάκι Ifantis 80 γρ. Flora με 25% βούτυρο 250 γρ. κρέμα γάλακτος 1 ζωμό κότας Knorr Σπιτικός 700 ml νερό Μοσχοκάρυδο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr