Μοσχαράκι σούπα ή η σούπα που γιατρεύει

Καταχωρήθηκε στις 22/01/17

1 Ψήφοι Ψήφισε

Αυτό που κάνει τη σούπα αυτή ξεχωριστή είναι πως τσιγαρίζω το κρέας σε ελάχιστο λάδι για να ροδίσει καλά και να δώσει νοστιμιά. Φτιάχνω δηλαδή στην ουσία έναν σκούρο ζωμό κρέατος τον οποίο μετά χρησιμοποιώ για να βράσω λίγο κριθαράκι. Έτσι η σούπα ενώ είναι πολύ ελαφριά, μιας και δεν έχει λιπαρά ή φυτικές ίνες, είναι και νόστιμη από το umami που δίνει το τσιγάρισμα.

Διάβασε τη συνταγή στο https://foodjunkie.eu

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!