76
Υλικά
- κολοκύθα 0.5 τμχ
- πατάτες 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- κρέμα βαλσαμικού 7 κσ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- θυμάρι 1 κγ
- κόλιανδρο 1 κγ
- κύμινο 1 κγ
- γραβιέρα 50 γρ
- κολοκυθόσποροι 1 κσ
- καρύδια 1 κγ
- κρέμα βαλσαμικού 2 κσ
Αλλά αυτή τη φορά δοκίμασα να ψήσω τα λαχανικά στο φούρνο πριν τα βράσω (παλιότερα τα έβαζα κατευθείαν στην κατσαρόλα για βράσιμο) και το αποτέλεσμα όχι απλά με αποζημίωσε, αλλά κατοχυρώθηκε σαν ο μόνος τρόπος από δω και πέρα! Απλά τα λαχανικά θέλουν μαρινάρισμα και μπαχαρικά για να ψηθούν ωραία και να βγάλουν αρώματα και γεύση.
Διάβασε τη συνταγή στο santie-athina.blogspot.com