115
Υλικά
- κίτρινη κολοκύθα 500 γρ
- εσαλότ 1 τμχ
- πράσα 1 φλ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- βούτυρο 1 κσ
- ζωμός κρέατος 1 λτ
- μασκαρπόνε 2 κσ
- κάρυ 1 κγ
- πιπέρι -
- αλάτι -
- μαύρο σουσάμι -
- πουλ πίμπερ -
Η κλασσική βελουτέ σουπίτσα με την κολοκύθα, αποκτά άλλη διάσταση με το κάρρυ και το μασκαρπόνε! Ενα πραγματικό comfort food, με πλούσια, ζεστή γεύση που τονίζεται απο τις πικάντικες νότες του pul biber και του μαύρου σουσαμιού!
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com