184
Υλικά
- ρέβες 600 γρ
- γλυκοπατάτα 750 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- φινόκιο 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- δεντρολίβανο 3 κλων
- ελαιόλαδο 9 κσ
- μουστάρδα 4 κσ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- κάσιους 0.5 φλ
- διατροφική μαγιά 1 κγ
- σκόρδο σε σκόνη 0.5 κγ
Η συγκεκριμένη σας παίδεψε αρκετά. όταν τις προάλλες σας είχα βάλει αίνιγμα σχετικά με τα βασικά συστατικά της. Γλυκοπατάτα το ένα (κι εύκολο να το εικάσει κανείς από το χρώμα), αλλά το δεύτερο υλικό σας δυσκόλεψε πολύ! Τελικά δεν είναι άλλο από τη ρέβα ή γογγύλι! Πρώτη φορά τη χρησιμοποίησα κ ήταν ιδανική για σούπα. Η σούπα αυτή οφείλει τη νοστιμιά της στο ότι τα λαχανικά ψήθηκαν προηγουμένως. Τη χρήζω την πιο νόστιμη που έχω φτιάξει κ σας προτρέπω να την δοκιμάσετε!
Διάβασε τη συνταγή στο theveggiesisters.gr