Ταϊλανδέζικη γλυκοκαυτερή σούπα με καρύδα (tom kha kai)

Καταχωρήθηκε στις 20/01/16

1 Ψήφοι Ψήφισε

Ονομάζεται tom (σούπα) kha (γκαλάνγκαλ) kai (κοτόπουλο) και είναι ελαφρώς καυτερή αλλά όχι πολύ. Έχει γάλα καρύδας, αλλά αν θέλετε πιο πλούσια γεύση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κρέμα καρύδας μόνο ή μισή μισή με νερό. Όπως είχα πει και στο ποστ για την Ταϊλανδέζικη ξινή-καυτερή σούπα, το μόνο δύσκολο στην παρασκευή τη σούπας είναι στην ουσία να βρείτε τα υλικά. Διαφορετικά από την αρχή έως το τέλος της παίρνει περίπου 15 λεπτά και δεν έχει πολλή προετοιμασία.

Διάβασε τη συνταγή στο http://foodjunkie.eu

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!