Τι είναι ο «Συνταγούλης»;

Ο «Συνταγούλης» είναι δικτυακός τόπος για social bookmarking που σου δίνει τη δυνατότητα να καταχωρείς, να ψηφίζεις, να αποθηκεύεις και να διαχειρίζεσαι συνδέσμους προς τις αγαπημένες σου συνταγές. Είναι επίσης μια μηχανή αναζήτησης για να βρίσκεις εύκολα συνταγές ψάχνοντας στο site αλλά και σε ολόκληρο το διαδίκτυο. Ο «Συνταγούλης» κάνει την αναζήτηση συνταγών πιο εύκολη από ποτέ. Αν ψάχνεις συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής ή δημοσιεύεις τις δικές σου, ο «Συνταγούλης» είναι το κατάλληλο εργαλείο.

Με ενδιαφέρει να βρίσκω συνταγές. Πώς μπορεί να με βοηθήσει ο «Συνταγούλης»;

Στο «Συνταγούλη» θα βρεις περισσότερους από 30.000 τίτλους συνταγών ταξινομημένους σε κατηγορίες. Κάθε συνταγή έχει τις δικές τις ετικέτες (tags) για να την εντοπίζεις εύκολα. Με τη μηχανή αναζήτησης του «Συνταγούλη» μπορείς να ψάξεις στις καταχωρημένες συνταγές και να βρεις εύκολα τον τίτλο που σε ενδιαφέρει. Αν θέλεις να ψάξεις στο web αποκλειστικά σε sites και blogs που δημοσιεύουν ελληνικές συνταγές, δεν έχεις παρά να χρησιμοποιήσεις την προσαρμοσμένη μηχανή αναζήτησης του «Συνταγούλη»

Δημοσιεύω τις δικές σου συνταγές. Τι μπορώ να κάνω με το «Συνταγούλη»;

Μπορείς να καταχωρήσεις εύκολα το σύνδεσμο με τη συνταγή σου ώστε να ενημερώσεις τους επισκέπτες του «Συνταγούλη» για τις συνταγές που δημοσιεύεις στο blog σου ή το αγαπημένο σου site συνταγών. Η συνταγή σου θα προστεθεί επίσης στα αποτελέσματα αναζήτησης του «Συνταγούλη».

Έχω blog με συνταγές. Τι μπορώ να κάνω με το «Συνταγούλη»;

Οι συνταγές σου μπορούν να καταχωρούνται αυτόματα στο «Συνταγούλη» με RSS Feeds. Απλά στείλε μας ένα μήνυμα με το url του blog σου. Το blog θα πρέπει να έχει ως θέμα τις συνταγές και δυνατότητα για RSS Feeds. Το blog σου θα προστεθεί επίσης στα αποτελέσματα της αναζήτησης στο web αν δεν υπάρχει ήδη. Αν θελήσεις οι σύνδεσμοι προς τις συνταγές σου να μην εμφανίζονται στο Συνταγούλη μπορείς να μας το ζητήσεις για να τους διαγράψουμε.

Θέλω να δημιουργήσω μια λίστα με τις συνταγές που μου αρέσουν. Μπορώ να το κάνω με το Συνταγούλη;

Φυσικά! Στο «Συνταγούλη» μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου λίστα με τις αγαπημένες συνταγές, να τη διαχειριστείς και να τη μοιραστείς με τους φίλους και τις φίλες σου.

Μου αρέσει ο «Συνταγούλης» και θέλω να ενημερώσω τους φίλους και τις φίλες μου για να τον γνωρίσουν κι αυτοί.

Αν σου αρέσει ο «Συνταγούλης» ενημέρωσε τους φίλους σου στο Facebook , το Twitter , και τα άλλα sites κοινωνικής δικτύωσης, στο Forum που γράφεις, στο blog σου, ή στείλε το link του Συνταγούλη στους φίλους με ένα email.

Υπάρχει κάποιο widget του «Συνταγούλη» για να βάλω στο blog μου;

Υπάρχουν διάφορα widgets του «Συνταγούλη» για αναζήτηση συνταγών και ενημέρωση για νέες συνταγές. Η ενσωμάτωσή τους στο blog σου είναι πολύ εύκολη.

Έχω ένα blog/site με συνταγές και θέλω να περιλαμβάνεται στις αναζητήσεις του «Συνταγούλη».

Για να προσθέσεις το δικτυακό σου τόπο στα αποτελέσματα του «Συνταγούλη» στείλε μας ένα μήνυμα με το σχετικό link. Για να εμφανιστεί ένα site στα αποτελέσματα θα πρέπει να το «γνωρίζει» η μηχανή αναζήτησης του Google.

Πώς μπορώ να καταχωρήσω μια νέα συνταγή στο «Συνταγούλη»;

Για να καταχωρήσεις μια συνταγή πρέπει πρώτα να δημιουργήσεις το δικό σου λογαριασμό. Η διαδικασία είναι εύκολη και δωρεάν. Κάνε login στο λογαριασμό σου και πάτησε το κουμπί "Νέα Καταχώρηση". Γράψε το url της ιστοσελίδας με τη συνταγή και ακολούθησε τις οδηγίες. Μετά την καταχώρηση η συνταγή σου θα ελεγχθεί και λίγο αργότερα θα εμφανιστεί στη σελίδα με τις τελευταίες συνταγές.

Μπορώ να δημοσιεύσω τη συνταγή μου κατευθείαν στο «Συνταγούλη»;

Ο «Συνταγούλης» δημοσιεύει συνδέσμους προς συνταγές, οπότε δε μπορείς να δημοσιεύσεις συνταγές χωρίς το αντίστοιχο link. Πρέπει δηλαδή η συνταγή σου να είναι δημοσιευμένη σε κάποιο δικτυακό τόπο, πριν την καταχωρήσεις στο «Συνταγούλη».

Μπορώ να διαβάσω ολόκληρη τη συνταγή που με ενδιαφέρει από το «Συνταγούλη»;

Για να διαβάσεις τη συνταγή που σε ενδιαφέρει πρέπει να πατήσεις στο σύνδεσμο που ανοίγει την ιστοσελίδα στην οποία βρίσκεται η συνταγή. Στο «Συνταγούλη» μπορείς να βρεις μια περιγραφή, ή έναν πρόλογο της συνταγής τα οποία είναι καθαρά ενδεικτικά και όχι ολόκληρες συνταγές.

Υπάρχει κάποια προϋπόθεση για να χρησιμοποιήσω το «Συνταγούλη»;

Για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του «Συνταγούλη» είναι απαραίτητη η αποδοχή των όρων χρήσης.

Διάβασα όλες τις ερωτήσεις αλλά δε βρήκα απάντηση στη δική μου

Αν η ερώτησή σου δεν έχει απαντηθεί ή υπάρχει κάποιο θέμα σχετικά με το site για το οποίο θέλεις να μας ενημερώσεις παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας.

Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!