by admin

Κρόκοι και ασπράδια αβγού

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τα ασπράδια διατηρούνται στην απλή ψύξη καλά σκεπασμένα για περίπου μία εβδομάδα. Μπορείτε επίσης να τα καταψύξετε είτε ξεχωριστά βάζοντάς τα σε παγοθήκες είτε γκρουπαρισμένα. Μπορείτε με ασπράδια να φτιάξετε γαλλικά μακαρόν, μαρέγκες, μπισκοτάκια, αλλά και μια υπέροχη μους σοκολάτα.
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu
Κατηγορία: Συμβουλές
Περισσότερες συνταγές: αυγά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το foodjunkie.eu