by admin

Εύκολο στρώσιμο σοκολάτας

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Oταν λιώνουμε κουβερτούρα, το βούτυρο κακάο διαχωρίζεται από τα υπόλοιπα συστατικά. Οταν ξανακρυώνει και σταθεροποιείται, το βούτυρο παγώνει χωριστά και γι’ αυτό σχηματίζεται θαμπάδα ή λευκές κηλίδες στην επιφάνειά της. Για να μη συμβεί αυτό, πρέπει να κάνουμε μια διαδικασία που λέγεται «στρώσιμο», η οποία πραγματοποιείται πάνω σε μαρμάρινο πάγκο. Επειδή όμως είναι λίγο πολύπλοκη διαδικασία, υπάρχει η εξής, απλούστερη εναλλακτική: Αδειάζουμε τα 3/4 της σοκολάτας σε ένα άλλο σκεύος από εκείνο όπου τη λιώσαμε και ανακατεύουμε συνεχώς με κουτάλα ή μαρίζ (ευλύγιστη σπάτουλα από σιλικόνη), ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.glykesistories.gr
Κατηγορία: Συμβουλές
Συνταγή από Παρλιάρος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.glykesistories.gr