by admin

Για να μείνουν τραγανές οι πίτες...

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

... δεν τις σκεπάζουμε ποτέ αφού τις βγάλουμε από τον φούρνο - τις αφήνουμε να κρυώσουν ξεσκέπαστες. Την επομένη, όση πίτα έχει περισσέψει, και αν την θέλουμε ζεστή, την βάζουμε να ζεσταθεί στο φούρνο, αφού πρώτα τη ραντίσουμε με λίγο νερό. Έτσι θα γίνει όσο τραγανή ήταν όταν την πρωτοφτιάξαμε.
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Συμβουλές
Περισσότερες συνταγές: κρεατόπιτα, σπανακόπιτα, τυρόπιτα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr