44
Υλικά
- σοκολάτα -
Μπεν μαρί, ονομάζεται η μέθοδος μαγειρέματος σε σκεύος που δεν έρχεται σε άμεση επαφή με τη φωτιά, αλλά είναι τοποθετημένο πάνω σε άλλο σκεύος, που περιέχει νερό που βράζει.
Μ᾿ αυτόν τον τρόπο, διατηρούνται οι βιταμίνες και δεν αλλοιώνονται τα συστατικά της τροφής που θέλουμε να φτιάξουμε.
Μ᾿ αυτόν τον τρόπο, διατηρούνται οι βιταμίνες και δεν αλλοιώνονται τα συστατικά της τροφής που θέλουμε να φτιάξουμε.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com