by admin

Μπεν μαρί (bain marie) - Πως λιώνουμε τη σοκολάτα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Μπεν μαρί, ονομάζεται η μέθοδος μαγειρέματος σε σκεύος που δεν έρχεται σε άμεση επαφή με τη φωτιά, αλλά είναι τοποθετημένο πάνω σε άλλο σκεύος, που περιέχει νερό που βράζει.
Μ᾿ αυτόν τον τρόπο, διατηρούνται οι βιταμίνες και δεν αλλοιώνονται τα συστατικά της τροφής που θέλουμε να φτιάξουμε.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com
Κατηγορία: Συμβουλές

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το faghta-giagias.blogspot.com