by admin

Μπερ (βούτυρο) κλαριφιέ & νουαζέτ: Τι, πώς και γιατί

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Αν δεν έχετε ακούσει για το μπερ κλαριφιέ (διαυγές βούτυρο) ή το μπερ νουαζέτ (βούτυρο φουντουκί) δεν είστε μόνοι και μην νιώθετε άσχετοι με τα περί μαγειρικής και γαστρονομίας. Έχει πλέον αποδειχθεί επιστημονικά, με βάση σοβαρές ιατρικές έρευνες σε βάθος δεκαετιών, ότι η χρήση αγνού φυσικού βούτυρου στην καθημερινή δίαιτα με μέτρο είναι θετική για την υγεία και βέβαια σούπερ θετική για τη γαστρονομική απόλαυση.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr
Κατηγορία: Συμβουλές

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το caruso.gr