by admin

Πως τρίβουμε την κίτρινη κολοκύθα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Χρησιμοποιούμε ένα μεγάλο και γερό μαχαίρι (π.χ. το πριονωτό που κόβουμε ψωμί) για να κόψουμε την κολοκύθα σε κομμάτια. Προσοχή, η φλούδα είναι αρκετά σκληρή και μπορεί να σας δυσκολέψει λίγο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.magiacook.gr
Κατηγορία: Συμβουλές
Περισσότερες συνταγές: πουρές κολοκύθας

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.magiacook.gr