by admin

Σε τι φωτιά ψήνουμε τα σουβλάκια;

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Οι περισσότεροι συμφωνούν πως για να ψήσουμε σωστά κάθε είδους σουβλάκι στη σχάρα (ή στην ψησταριά υγραερίου) ξεκινάμε με δυνατή φωτιά, ώστε το κρέας να αποκτήσει μια ρόδινη κρούστα εξωτερικά που οφείλεται στο καραμέλωμα των πρωτεϊνών του.
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Συμβουλές
Περισσότερες συνταγές: σουβλάκι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr