by admin

Τι κάνουμε για να μη χαλάσει ο πελτές;

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Σε περίπτωση που σας περίσσεψε πελτές, καλό είναι πριν τον βάλετε στο ψυγείο να τον μεταφέρετε από την κονσέρβα σε ένα καθαρό και στεγνό βαζάκι και να καλύψετε την επιφάνειά του με ελαιόλαδο.
Την επόμενη φορά που θα χρειαστείτε πάλι πελτέ, χρησιμοποιήστε το λάδι που είχατε βάλει μαζί στο φαγητό σας και αν περισσέψει ξανά, επαναλάβετε την ίδια διαδικασία από την αρχή. 
Με αυτό το κολπάκι ο πελτές δεν πρόκειται ούτε να μουχλιάσει, ούτε να μαυρίσει! Θα βρίσκεται πάντα στην κατάσταση που τον βρήκατε όταν ανοίξατε την κονσέρβα…
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr
Κατηγορία: Συμβουλές

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.lovecook.gr