Δημοσιευμένες » Θαλασσινά

Καλαμάρια γεμιστά με πλιγούρι & λαχανικά

caruso
Καλαμαρι γεμιστό Το γεμιστό καλαμάρι είναι ένα δημιουργικό πιάτο 4 εποχών και βέβαια γίνεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Πολλοί βλέπω να χρησιμοποιούν τυριά στη γέμιση, πράγμα που προσωπικά με χαλάει, καθώς αισθάνομαι ότι βαραίνει και καπελώνει μια πρώτη ύλη με λεπτή γεύση. Καλαμάρι ...

Γαριδομακαρονάδα

cookpad
Υλικά 1 κιλό γαρίδες 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο 1 σφηνάκι ούζο 1 σκελίδα σκόρδο 700 γρ φρέσκια ντομάτα περασμένη από τον τρίφτη 10 ντοματίνια κομμένα στη μέση 1 κόκκινη πιπεριά 1 κίτρινη ή πράσινη πιπεριά Αλάτι, πιπέρι, λίγο τζίντζερ 1 τσιμπιά ζάχαρη 1 κλωνάρι βασιλικό 1 πακέτο μακαρόνια linguine ...

Χταπόδι με πατάτες στο φούρνο

cookpad
Υλικά 1 μέτριο χταπόδι... ...

Χταπόδι ξιδάτο

cretangastronomy
Η συνταγή μπορεί να γίνει και με κατεψυγμένο χταπόδι. Άλλωστε κι εγώ στην κατάψυξη άφησα για 23 μέρες τούτο εδώ το φρέσκο για να μαλακώσει. Το ξέρουμε δα όλοι, και οι πιο αρχάριοι της μαγειρικής πως αν το χταπόδι δεν είναι καλά παραγουλιασμένο δεν μαλακώνει με τίποτα. ...

Χταπόδακι σαν στα κάρβουνα!!!

cookpad
Μμμμμμμ υπέροχο χταπόδακι εύκολο και πεντανόστιμο.. ότι πρέπει για μεζεδάκι με ουζακι πριν το φαγητό... ...

Γαρίδες σαγανάκι με φέτα και ούζο..!!

mageirikikaisintages
Υλικά : (γιά ένα μέτριο τηγάνι) 1/2 κ. γαρίδες μέτριες (φρέσκες ή κατεψυγμένες ωμές με το κέλυφος) 150-200 γρ. φέτα χοντροκομμένη, χωρίς τρίμματα 4 ώριμες ντομάτες, κομμένες σε χοντρές φέτες 1 μεγάλο κρεμμύδι σε φέτες 2 σκ.σκόρδο 1 ...

Γαριδομακαρονάδα

fetoula
Ένα πολύ αγαπημένο μου πιάτο, καλοκαιρινό και όχι μόνο. ...

Γαριδομακαρονάδα

cookpad
Νόστιμο,νηστίσιμο φαγητό,αγαπημένο στη χώρα μας. ...

Γαρίδες Σαγανάκι Γλυκοπικάντικες

caruso
Οι γαρίδες σαγανάκι είναι κλασικός ελληνικός μεζές απ’ τους καλύτερους μάλιστα, καθώς χρησιμοποιεί το εθνικό μας τυρί, τη φέτα σε συνδυασμό με ντομάτα, για να δοξάσει την αριστοκράτισσα γαρίδα. γαριδα ...

γαριδομακαρονάδα στο χαρτί, στη λαδόκολλα for ever

pandespani
Η κλασική ιταλική γαριδομακαρονάδα φτιαγμένη με τον πιο παλιό τρόπο: στη λαδόκολλα. Υπερνόστιμη, ελαφριά, με ντοματένια σάλτσα και ζωμό γαρίδας. Το πιάτο που ξεδιπλώνει στο άνοιγμά του την έκπληξη, θαλασσινές μυρωδιές και βελούδινους, γαριδένιους τόνους. ...
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 100 »
Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!