60
Υλικά
- καλαμάρια 700 γρ
- κόκκινα κρεμμύδια 1 -
- πορτοκάλι 1 -
- άνηθος 4 κλων
- αστεροειδής γλυκάνισος 3 τμχ
- αλάτι 0.5 κγ
- πιπέρι 0.5 κγ
- κάρυ 0.5 κγ
- ελαιόλαδο 3.5 κσ
Καλαμάρια φρέσκα, με περίμεναν μέρες πολλές... καθώς τα τρεχάματα δεν σταματούσαν. Όμως κάπως ήρθε πια και πάλι η ισορροπία, γύρω μου και εντός μου, οπότε είπα να στρωθώ και να τα τιμήσω όπως τους αρμόζει. Όταν το υλικό είναι φρέσκο, έχει άλλη αξία, αλλά και όταν καταψυχθεί αμέσως...θα παραμείνει φρέσκο για αρκετό διάστημα. Ας μην φοβηθούμε λοιπόν την κατάψυξη... Είχα και τα πρώτα φρέσκα πορτοκάλια με ωραία φλούδα και γλυκιά γεύση και ανασκουμπώθηκα για τον συνδυασμό των υλικών μου. Αρωματισμένα καλαμάρια με πορτοκάλι και αστεροειδή γλυκάνισο ...
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com