by admin

Αστακομακαρονάδα με λευκό κρασί (Lobster spaghetti with white wine)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά :• 2 Αστακούς• 1 άσπρο ποτήρι κρασί • 400 γρ. μακαρόνια• 2 κουταλιές σούπας σάλτσα ντομάτας (πελτές)• 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο• 1 κρεμμύδι• Αλάτι• ΠιπέριΔιαδικασίαΑρχικά κόβουμε τους αστακούς. Πρώτα αφαιρούμε τις κεραίες, έπειτα το καύκαλο του κεφαλιού, και μετά κόβουμε την ουρά σε κομμάτια. Βάζουμε τους αστακούς στην κατσαρόλα με λίγο λάδι, το κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο, αλάτι (χονδρό) και πιπέρι.
Διάβασε τη συνταγή στο psarotopos.blogspot.com
Κατηγορία: Θαλασσινά
Περισσότερες συνταγές: αστακομακαρονάδα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το psarotopos.blogspot.com