Φάβα με χταπόδι κόκκινο μαριναρισμένο

Καταχωρήθηκε στις 28/06/21

1 Ψήφοι Ψήφισε

Το βραστό ή ψητό χταπόδι με τη φάβα αποτελούν σήμερα ένα κλασικό ντούο στην κατηγορία των ελληνικών ορεκτικών. Όντας σωστά μαγειρεμένα κάνουν έναν εξαιρετικό μεζέ για απεριτίφ – ούζο, τσίπουρο, τσικουδιά – αλλά και για δροσερό κρασί. Εδώ αναβαθμίσαμε τον συνδυασμό σε γεύση, υφή και χρώμα, θέλοντας να βάλουμε στο σπιτικό τραπέζι ένα νόστιμο πιάτο που να δημιουργεί και αίσθηση.

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.pandespani.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!