Φουρνιστό χταπόδι με σάλτσα πορτοκαλιού

Καταχωρήθηκε στις 29/04/13

3 Ψήφοι Ψήφισε

Το πόσο πάει το χταπόδι με το πορτοκάλι δεν λέγεται... Υλικά Για το χταπόδι 1 χταπόδι, κατά προτίμηση φρέσκο, βάρους περίπου 1.200 γρ., καθαρισμένο (αν δεν βρούμε ένα μεγάλο, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δύο μικρότερα, βάρους περίπου 700 γρ. το καθένα - αν πάρουμε κατεψυγμένο, θα πρέπει να ζυγίζει 1.500 γρ.) 4 - 5 κόκκοι μαύρου πιπεριού...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.gastronomos.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!