ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΝΤΑΪΦΙ ΜΕ ΓΛΥΚΟΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΡΥΔΑΣ

Καταχωρήθηκε στις 04/11/16

1 Ψήφοι Ψήφισε

ΥΛΙΚΑ 20 ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ (ΜΕΣΑΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ) ΦΥΛΛΟ ΚΑNΤΑΪΦΙ ΛΙΩΜΕΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ: 20 ΚΕΦΑΛΙΑ ΓΑΡΙΔΑΣ 1 Κ.Σ. ΑΛΕΥΡΙ 250 ML ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ ½ ΛΟΒΟ ΒΑΝΙΛΙΑΣ ΞΥΣΜΑ & ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1 LIME 10 ΦΥΛΛΑ ΜΕΛΙΣΣΟΧΟΡΤΟ 1 Κ.Γ. ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ½ Κ.Γ. ΠΑΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΑΡΥ 1 Κ.Σ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΜΕ ΤΣΙΛΙ KALAMATA PAPADIMITRIOU ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΛΑΤΙ- ΠΙΠΕΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ: 1 ΜΙΚΡΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΥΤΕΡΗ ΠΙΠΕΡΙΑ 5-6 ΦΥΛΛΑ ΜΕΛΙΣΣΟΧΟΡΤΟ

Διάβασε τη συνταγή στο http://chefonair.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!