by admin

Γαρίδες σαγανάκι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Στα φαγητά με γαρίδες, μου αρέσει να χρησιμοποιώ φρέσκιες γαρίδες. Και ξέρετε γιατί; Όχι γιατί είναι καλύτερες ή σε ίδια τιμή τελικά με τις κατεψυγμένες, αλλά βρε παιδιά, έχω μία απορία. Γιατί πουλάνε τις (περισσότερες) κατεψυγμένες γαρίδες αποφλοιωμένες; Ποιος τους είπε ότι οι γαρίδες είναι πιο νόστιμες καθαρισμένες; Καλέ αφήστε τα κελυφάκια τους επάνω τους! Εκεί είναι όλη η νοστιμιά!
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com
Κατηγορία: Θαλασσινά
Περισσότερες συνταγές: γαρίδες σαγανάκι, σαγανάκι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το mikrikouzina.blogspot.com