96
Υλικά
- ελαιόλαδο 3 κσ
- ντοματοπολτός 1 κουτί
- ντομάτα 3 τμχ
- ντοματοπελτές 4 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ούζο 1 σφην
- πάπρικα γλυκιά 1 πρέζα/ες
- μπούκοβο 1 πρέζα/ες
- ζάχαρη 1 κγ
- αλάτι -
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- γαρίδες 250 γρ
- φέτα 100 γρ
Στα φαγητά με γαρίδες, μου αρέσει να χρησιμοποιώ φρέσκιες γαρίδες. Και ξέρετε γιατί; Όχι γιατί είναι καλύτερες ή σε ίδια τιμή τελικά με τις κατεψυγμένες, αλλά βρε παιδιά, έχω μία απορία. Γιατί πουλάνε τις (περισσότερες) κατεψυγμένες γαρίδες αποφλοιωμένες; Ποιος τους είπε ότι οι γαρίδες είναι πιο νόστιμες καθαρισμένες; Καλέ αφήστε τα κελυφάκια τους επάνω τους! Εκεί είναι όλη η νοστιμιά!
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com