510
Τα καβούρια είναι η τρελή μου αδυναμία.Τα λατρεύω, όπως και αν είναι μαγειρεμένα. Σήμερα θα σας δείξω πως τα βράζουμε, πως τα καθαρίζουμε και θα φτιάξουμε και μια πεντανόστιμη καβουροσαλάτα.Ξεκινάμε αγοράζοντας 1 κιλό καβούρια κατα προτίμηση φρέσκα και ζωντανά.Σε μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε να βράσει νερό και 1 κουτάκι μπύρα.Στο μεταξύ πλένουμε τα καβούρια με κρύο νερό κρατώντας τα με μια λαβίδα αν είναι ζωντανά.Μόλις κοχλάσει το νερό τα ρίχνουμε μέσα και τα βράζουμε για περίπου 20 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος των καβουριών.Αν βγάλουν αφρούς τα ξαφρίζουμε με τρυπητή κουτάλα.Μόλις γίνουν τα
Διάβασε τη συνταγή στο lilaspurplethoughts.blogspot.com