85
Υλικά
- καλαμαράκια 1 κιλ
- ελαιόλαδο 1 φλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ντοματάκια 1 κονσέρβα
- ντοματοπολτός 3 κσ
- μοσχοκάρυδο 2 κόκκοι
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κόκκινο κρασί 1 φλ
- ζάχαρη 1 κγ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- κριθαράκι 500 γρ
Υλικά Καλαμαριάκια 1 κιλό φρέσκα ή κατεψυγμένα Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του τσαγιού Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ ψιλοκομμένο Σκόρδο 2 σκελίδες ψιλοκομμένες Ντοματάκι 1 κονσέρβα αποφλοιωμένα ψιλοκομμένα Ντοματοπολτός 3 κουταλιές της σούπας Μοσχοκάρυδο 2 κόκκους Δάφνη 1 φύλλο Αλάτι -πιπέρι Κόκκινο κρασί 1 φλυτζάνι του τσαγιού...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr