113
Υλικά
- καλαμάρια 1 κιλ
- πορτοκάλια 2 τμχ
- μουστάρδα με μέλι 2 κσ
- μουστάρδα 2 κσ
- σκόρδο 2 σκελ
- ελαιόλαδο 80 ml
- θυμάρι 2 κσ
- μαϊντανός 2 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Μια πολύ ωραία, ελαφρώς γλυκόξινη συνταγή από το "Γαστρονόμο". 1 κιλό καλαμάρι κομμένο σε ροδέλες (αφού έχει καθαριστεί και κοπεί, να είναι 1 κιλό) 2 πορτοκάλια (το χυμό τους και λίγο ξύσμα) 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα (η συνταγή γράφει μουστάρδα με μέλι, εγώ έβαλα την απλή) 2 σκελίδες σκόρδο ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr