by admin

Καλαμάρι με μουστάρδα και χυμό πορτοκαλιού

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μια πολύ ωραία, ελαφρώς γλυκόξινη συνταγή από το "Γαστρονόμο". 1 κιλό καλαμάρι κομμένο σε ροδέλες (αφού έχει καθαριστεί και κοπεί, να είναι 1 κιλό) 2 πορτοκάλια (το χυμό τους και λίγο ξύσμα) 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα (η συνταγή γράφει μουστάρδα με μέλι, εγώ έβαλα την απλή) 2 σκελίδες σκόρδο ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr
Κατηγορία: Θαλασσινά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sintagespareas.gr