ΚΑΨΑΛΙΣΜΕΝΑ ΧΤΕΝΙΑ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΒΟΤΚΑ

Καταχωρήθηκε στις 28/11/13

1 Ψήφοι Ψήφισε

Περιχύνουμε τα καψαλισμένα χτένια με λεμόνι, κρέμα και μπόλικο εστραγκόν για ένα ντελικάτο πιάτο, που είναι νοστιμότατο ανακατεμένο με ζυμαρικό.Για να τα σερβίρουμε πάνω σε ζυμαρικό, βράζουμε 250 γρ. σπαγέτι ή λινγκουίνια και φυλάμε περίπου ½ φλιτζ. από το νερό τους. Ρίχνουμε το βρασμένο ζυμαρικό στη σάλτσα με αρκετό από το νερό που φυλαξαμε μέχρι την επιθυμητή υφή....

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.yumyum.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!